Navigate Consulting - IT Partnern för dig

Navigate Consulting är ett oberoende IT konsult företag med mer än 20 års erfarenhet från ERP och mycket annat

Våra Tjänster

Gedigen Branschkunskap

Navigate Consulting har hjälpt ett antal globala tillverkningsföretag i deras digitala transformationsresa Vi har hjälpt kunder implementera en rad olika Oracle produkter and har den branschkunskapen som behövs för att hjälpa er få ut det mesta ur ert ERP system. Läs vår analys om dagligvaruhandeln här

Vi har arbetat med ett antal kunder inom Life science området de senaste åren. Dessa inkluderar Apoteket, Attends Healthcare och Teledoc för att nämna ett fåtal. Läs vår senaste inlaga om hur digitala verktyg påverkar branschen här.

Byggbranschen var där vi började för 20 år sedan och sedan dess har vi samarbetat med de flesta av de stora nordiska byggbolagen. Läs vår senaste analys om digitalisering i byggbranschen här.

Bank och finanstjänstesektorn har upplevt stora förändringar under de senaste årtiondena med innovationer inom digitala valutor, blockchain samt open banking initiativet. Läs vår analys om bank och finanstjänstesektorn här.

Hur vi handlar har drastiskt förändrats under de senaste årtionden och fler och fler konsumenter ser fördelarna med online shopping jämfört med fysiska affärer. Covid-19 pandemin fick denna trend att accelerera snabbar än någon kunnat ana. Läs vår senaste analys om detaljhandeln här.

Den offentliga sektorn spelar en avgörande roll i vårt samhälle genom att tillhandahålla essentiella service inom ex. sjukvård, utbildning och säkerhet. I dagens ekonomiska klimat, finns ett växande behov av högre grad av kostnadseffektiviseringar för att tillhandahålla dessa tjänster till allmänheten. Det är här digital transformation kan spela en avgörande roll i att möjliggöra för organisationer i den offentlig sektor att möta dessa utmaningar. Läs vår detaljerade analys om digitalisering i offentlig sektor här.

Om oss

20+
års erfarenhet

Vi finns i Sverige och Indien

120 +
Personer

Certifikat