Experter inom ERP

Vi erbjuder expertis och service under hela ERP-systemets livscykel och garanterar högkvalitativt arbete i alla faser. Våra lösningar uppfyller dina affärsbehov och processer, inklusive:

Vi prioriterar kostnadseffektiv förvaltning och framtidssäkring. Som rådgivare ser vi till att ni får ut det mesta ur ert affärssystem samt att projektet levereras kostnadseffektivt. Lita på att vi ger expertrådgivning och stöd.

ERP-system som vi arbetar med

Som ett av världens största mjukvaruföretag har Oracle en mycket stark teknisk plattform att stå på. ERP-systemet är mycket välintegrerat med andra komponenter i den tekniska stacken, vilket ger goda möjligheter att dra nytta av stöd för säkerhet, integrationer etc.

Navigate Consulting kan erbjuda tjänster och lösningar inom de flesta delar av Oracles produktutbud. Detta inkluderar allt från systemarkitektur, PaaS, IaaS, DBA-konsultation (prestanda/justering, säkerhetskopiering/återställning, säkerhet etc.) till systemutveckling och funktionellt arbete inom områdena Financials, Projects, EPM Consolidation, EPM Budget and Planning, Manufacturing, SCM och HCM.

Efter ett stort antal förvärv av teknik och applikationer för ERP har Oracle lanserat sin nya produktsvit Fusion Applications. De har utformats från grunden och har haft möjlighet att utnyttja innovationens och de nya lösningarnas fulla potential. Samtidigt har det varit möjligt att bygga upp bästa praxis i form av arbetslivserfarenhet som samlats in från tusentals kunders olika affärsprocesser.


Navigate Consulting var ett av de första konsultföretagen som investerade i kunskap om Oracle Fusion Applications och vi är stolta över att Oracle redan i mars 2013 erkände oss som specialister inom Oracle Fusion HCM och Oracle Fusion Financials. Vi har för närvarande certifierade konsulter som har erfarenhet av att arbeta i projekt med Oracle Fusion Applications, både på plats och som molntjänster, inklusive områdena ekonomi, EPM-konsolidering, EPM-budget och planering, Human Capital Management (HCM) och Supply Chain Management (SCM).