Oracle Fusion Cloud - Supply Chain Management

Oracle Supply Chain Management (SCM) & Manufacturing är en smidig lösning för att snabbt reagera på dynamiska förändringar i efterfråga, utbud och marknadsvillkor. Skapa sömlösa kopplingar genom hela leveranskedjan och bygg upp ett motståndskraftigt nätverk och anpassningsbara processer som är utformade för att klara förändringstakten. Ge organisationen möjlighet att enkelt navigera i föränderliga landskap och se till att leveranskedjan inte bara är lyhörd utan en drivande kraft när efterfrågan och marknadsdynamiken fluktuerar.

Oracle Fusion Cloud - SCM stöder alla dina behov inom Supply Chain och tillverkning

Product Lifecycle Management

Förbättra hanteringen av Product Lifecycle Management med Oracle Fusion Cloud PLM. Effektivisera innovation och påskynda marknadsintroduktionen genom att standardisera data och processer. Hantera artiklar, delar, dokument och kvalitetsarbetsflöden globalt. Integrerat med CAD-system sänker kostnaderna och förbättrar produktkvaliteten. Omfamna en uppkopplad digital värld för att förena din leveranskedja och driva ditt företag i en mer flexibel och konkurrenskraftig framtid.

Order Management

Förbättra din verksamhet med Oracle SCM Order Management, få ökad synlighet och samordning över kanaler för snabb orderhantering och sömlösa kundupplevelser. Öka vinstmarginalerna, förbättra kundservicen och påskynda beställningar genom den heltäckande end-to-end-lösningen. Förenkla produktkonfigurationen, möjliggör dynamisk prissättning och säkerställ globala orderlöften för en strömlinjeformad och effektiv orderhanteringsprocess.

Supply Chain Planning

Optimera din leveranskedja med Oracle Supply Chain Planning, en heltäckande molnlösning som ger snabbare och bättre resultat. Integrera sömlöst efterfrågeinsikter, utbudsbegränsningar och synpunkter från intressenter med hjälp av inbyggd maskininlärning för att förbättra lönsamheten och påskynda kundservicen. Upptäck hur Oracles programvara för planering av Supply Chain Planning tillgodoser olika affärsbehov på en enhetlig plattform, för högteknologiska och tillverkande företag, projektorienterade organisationer, grossister, distributörer, vårdgivare och tjänstebaserade leveranskedjor. Släpp loss kraften i effektiv och anpassningsbar hantering av leveranskedjan för ditt företag.

Inventory & Logistics

Förbättra din lagerhantering med Oracle Fusion Cloud Inventory Management, vilket säkerställer synlighet och kontroll över varuflöden inom ditt företag och leveransnätverk. Möt efterfrågan på ett effektivt sätt, optimera kostnaderna och öka kundnöjdheten med Oracles lösning. Få full insyn och kontroll över varuflödet i ditt företag och globala leverantörsnätverk för att förbättra kundnöjdheten, minska kostnaderna och optimera servicenivåer och investeringar i rörelsekapital. Inom logistik kan du smidigt hantera hållbara transporter, global handel och distributionsprocesser med Oracle, maximera perfekt orderuppfyllelse, minimera logistikkostnader och anpassa dig till affärsstörningar och förändringar i din leveranskedja.

Warehouse worker operating electric fork lifter, loading stacked boxes on a metal rack. Modern flat style vector illustration isolated on white background.

Procurement

Omvandla dina upphandlingsprocesser med Oracle Fusion Cloud Procurement, en integrerad svit som automatiserar inköp-till-betalning, strategisk sourcing och leverantörshantering. Upptäck hur Oracles SCM-svit för upphandling, med inbyggt samarbete och analytiska insikter, förbättrar flexibiliteten, hanterar risker och ökar marginalerna. Oracle Fusion Cloud Procurement effektiviserar affärsprocesser, underlättar strategisk sourcing, förbättrar hanteringen av leverantörsrelationer och förenklar inköp, vilket i slutändan minskar riskerna, förbättrar besparingarna och ökar lönsamheten. Förbättra din upphandlingseffektivitet med Oracles omfattande lösning för källhantering.

Manufacturing

Leder er nuvarande programvara för tillverkning till effektivare produktion och lägre kostnader? Utforska den intelligenta, optimerade och integrerade lösningen, som drivs av Internet of Things (IoT) och artificiell intelligens (AI) och effektiviserar global tillverkning i blandade lägen, så att du kan producera vad som helst, var som helst. Upptäck Oracle Cloud Manufacturing, en automatiserad, insiktsfull och uppkopplad programvara för tillverkning som är utformad för molnet. Fördjupa dig i Oracle smart manufacturing, där data från verkstadsgolvet sömlöst kopplas samman med affärssystem för underhåll och planering. Utnyttja maskininlärning (ML) för att kontextualisera information, ge användbara insikter, förutsäga maskinfel och undvika kostsamma driftstopp. Förbättra din tillverkningskapacitet med Oracles framåtblickande lösningar.

Maintenance & Installed base

Oracle Fusion Cloud Maintenance är en uppkopplad och intelligent lösning för underhållshantering som utnyttjar avancerad teknik för att möjliggöra prediktivt underhåll. Förbättra tillförlitligheten, maximera drifttiden och minska kostnaderna med denna smarta lösning. Optimera företagets strategier för förvaltning av tillgångar genom tillståndsbaserat underhåll, förutsäg och åtgärda underhållsbehov med kontinuerlig övervakning. Öka effektiviteten med en intelligent, integrerad underhållslösning som säkerställer tillgången på reservdelar och personalresurser. Hantera infrastrukturkostnaderna effektivt med molnoptimerad underhållsprogramvara. Förändra dina underhållsprocesser med Oracles framåtblickande lösning.

Blockchain & IoT

Oracle ger ditt företag sömlöst samarbete genom blockkedje- och IoT-lösningar. Blockkedjan kan enkelt införas med molnbaserade, lokala eller SaaS-alternativ som är skräddarsydda för leveranskedjans behov. Etablera snabbt säkra blockkedjenätverk med tillstånd, integrera sömlöst och anslut olika system med företagsadaptrar och ett omfattande REST API. Välj flexibilitet med Oracles öppna, interoperabla och multicloud blockchain, med en robust hanterad tjänst med dynamisk administration. Inom IoT samlar Oracles Fusion Cloud-applikationer in sensordata för smart tillverkning, uppkopplade tillgångar, logistik, säkerhet på arbetsplatsen och kundupplevelse, vilket förbättrar synligheten och effektiviteten.

SCM Analytics

Oracle Fusion Cloud SCM Analytics ger ditt företag kraftfulla insikter i din supply chain-verksamhet. Med ett användarvänligt gränssnitt och robusta analysfunktioner ger den en heltäckande bild av leveranskedjans prestanda. Få snabb och enkel åtkomst till nyckeltal, analysera trender och fatta datadrivna beslut för att optimera leveranskedjan. Oracle Fusion Cloud SCM Analytics erbjuder flexibilitet, så att du kan anpassa rapporter och instrumentpaneler för att passa dina specifika affärsbehov. Få en konkurrensfördel genom att utnyttja den intelligens som härrör från data om leveranskedjan. Förbättra ditt beslutsfattande med Oracle Fusion Cloud SCM Analytics, nyckeln till att frigöra den fulla potentialen i din leveranskedja.

Vill du veta mer?