Oracle Fusion Cloud - Human Capital Management

Oracle Fusion Cloud HCM erbjuder en heltäckande molnbaserad lösning som sömlöst länkar samman alla HR-processer och individer inom din organisation. Målet är att skapa en känsla av värde, delaktighet och tillhörighet bland era medarbetare och förvandla dem till en enad gemenskap. Med ett enhetligt användargränssnitt, datastruktur och sömlöst integrerad AI-integrerad infrastruktur. Oracle Fusion Cloud HCM ger dig möjlighet att omforma den perfekta medarbetarupplevelsen för din organisation.

Oracle Fusion Cloud - HCM stöder alla dina organisationsbehov

Human Resources

Oracle Human Resources är utformat för att effektiviseraoch förbättra dina HR-processer. Med en omfattande uppsättning Oracle HumanResources erbjuder en global helhetslösning som ger bättre operativ effektivitet, ökad produktivitet och global spetskompetens i alla processer.

Oracle HR förbättrade samarbetet på global och lokal nivå, interaktiva organisationsscheman samt utnyttjar modellering och prognoser för alla dina anställda för att hjälpa dig att hantera arbetskraft, förutse talangbrister och fatta välgrundade beslut om din rekrytering och talangutveckling. Med Oracle Human Resources kan du uppfylla dina unika behov och se till att din organisation drar nytta av en verkligt global och heltäckande HR-plattform..

Talent Management

Behärska alla aspekter av talangcykeln. Attrahera de bästa kandidaterna, öka produktiviteten och fatta bättre beslut med Oracle Fusion Cloud HCM Talent Management-lösningen. Från sök och rekrytering till onboarding, performance management, karriärutveckling och successionsplanering – alla dessa kritiska funktioner är sömlöst integrerade i en enda plattform för att underlätta för dig. Dra full nytta av följande funktioner:

Workforce Management

Synkronisera din affärsstrategi, minimera compliancerisker och uppnå mer exakt personalhantering genom att anamma en helt integrerad HR-lösning. Med Oracle Fusion Cloud Workforce Management kopplas tidrapportering, arbetsledning, schemaläggning, ledighetshantering, löne- och personaluppgifter sömlöst samman, vilket ger ökad kontroll och effektivitet. Några av de viktigaste funktionerna:

Lön och förmåner

Oracle HCM Compensation – din nyckel till strategisk och strömlinjeformad kompensationshantering. Med centraliserade data, konfigurerbara planer och realtidsinsikter ger lösningen din organisation möjlighet att anpassa sig till dynamiska marknadstrender och anpassa ersättningsstrategier till affärsmål. Förbättra medarbetarnas upplevelse genom transparenta självbetjäningsverktyg, samtidigt som efterlevnad och säkerhet säkerställs. Förbättra dina kompensationsrutiner med Oracle HCM och få effektivitet, tillfredsställelse och strategisk framgång.

Lönehantering

Effektivisera löneprocessen för din personal med hjälp av en mycket anpassningsbar lösning som sömlöst integrerar med Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM) och Oracle Fusion Cloud Financials. Detta säkerställer en effektiv och korrekt lönehantering på lokal nivå, oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av anställda.

vector illustration in retro style, hand giving money to other hand

HCM Analytics

Oracle Fusion Cloud HCM Analytics är ett förkonfigurerat molnbaserat erbjudande som är skräddarsytt för Oracle Fusion Cloud HCM. Den förser HR-medarbetare med lättillgängliga insikter om arbetskraften för att förbättra deras beslutsfattande när det gäller att behålla och minska antalet anställda, talangrekrytering och -hantering, kompensation, mångfald i arbetskraften och många andra aspekter.

Vill du veta mer?