Om oss

Navigate Consulting startade sin verksamhet i Stockholm 2003 och är ett oberoende IT konsult företag med ca 120 anställda som arbetar primärt på den nordiska marknaden. Företaget tillhandahåller marknadsledande kompetens och lösningar inom affärssystem, affärsutveckling, ledarskap, arkitektur och systemutveckling.

Navigate har, via sina heltäckande affärssystemsuppdrag, stor erfarenhet från en mängd olika branscher och lösningar vilket ger oss en god förståelse för våra kunders behov.

2014 utvidgade vi vår verksamhet till att även finnas i Pune, Indien och har därefter byggt upp en organisation som består av seniora experter främst inom Oracles affärssystem, AI, IoT och Java.

Detta ger oss möjligheter att öka kapaciteten avseende konsultinsatser och användning av vårt koncept flexsourcing, där vi kan växla mellan svenskspråkiga lokala resurser och engelskspråkiga offshore resurser.

Om ni vill veta mer om våran leverensmodell och våra referenser, kontakta oss gärna på info@navigateconsulting.se

Kunder

I över 20 år har Navigate Consulting placerat kunderna i centrum för vår verksamhet. De flesta av våra kundrelationer har pågått i många år, vissa till och med sedan företagets start. Vi är stolta över att bygga upp långvariga partnerskap med våra kunder, leverera exceptionellt värde och hjälpa dem att nå sina affärsmål.